tekening.png

SPREKERS

Thema's

Zakendoen met het buitenland
IoT
Succes verhalen in coronatijd

Zakendoen met het buitenland

Zakendoen in NL/DE

Uw uitvoeraangifte: zelf doen of uitbesteden?

4441 D2921 Foto Jacques Kok portret heid

Heidy Deegens

“Leidenschaft” voor land en cultuur is de drijfveer van Heidy Deegens om dit seminar mede mogelijk te maken. Én: best practices met beursbezoekers te delen. In het seminar wordt ingegaan op de zin van het duiden van overeenkomsten en verschillen bij het zakendoen in NL/DE, valkuilen, het belang van een goede voorbereiding en eventuele inbedding in de huidige organisatie of een concern.

Rogier Roerade 2-5.jpg

Rogier Roerade

Elk bedrijf dat goederen verstuurt naar landen buiten de EU heeft te maken met de Douane en exportformaliteiten. Deze administratieve handelingen kunt u zelf doen óf uitbesteden aan een logistiek dienstverlener. In dit seminar van 30 minuten zal Rogier Roerade, exportspecialist bij Stratech, voor u alle voor- en nadelen van het zelf doen versus het uitbesteden van de uitvoeraangiften voor u uiteenzetten. 

 

economie

ING_Gert Jan Braam- branded_003.jpg

Gert Jan Braam

Informatie over het seminar volgt.

 

cyberaanvallen

Cybersecurity binnen de maakindustrie. Een kwestie van basismaatregelen.

Ontwerp zonder titel (1).png

Liesbeth Holterman & Frank Landhuis

Liesbeth Holterman vertelt iets over Novel-T en het Cybersecurity centrum maakindustrie. Om de MKB bedrijven inzicht te geven in de cybersecurity is er door Novel-T de cybersecurityscan ontwikkeld. Bedrijven weerbaar maken tegen cybercrime! Frank Landhuis verteld zijn ervaring over de ransomware-aanval bij een maakbedrijf waar hij zelf directeur van was. Hij geeft een  indruk waar je mee te maken krijgt als de cybercrimineel jouw bedrijf overneemt en je als ondernemer niets meer te vertellen hebt. Wat gebeurde er en wat zijn de geleerde lessen waar andere ondernemers ook van kunnen leren?