Zoeken
  • Midden in de Maak

[seminar] Uw uitvoeraangiften; zelf doen of uitbesteden?

Bijgewerkt op: 22 apr. 2021Elk bedrijf dat goederen verstuurt naar landen buiten de EU heeft te maken met de Douane en exportformaliteiten. Deze administratieve handelingen kunt u zelf doen óf uitbesteden aan een logistiek dienstverlener. Een keuze die voor elk bedrijf anders kan zijn.


Voorop staat dat het zelf doen of uitbesteden van uw uitvoeraangiften een weloverwegen keuze moet zijn, één die positief bijdraagt aan uw bedrijfsvoering. Niet alleen het aantal zendingen, ook het kennisniveau binnen uw organisatie en de mogelijke (financiële) risico’s beïnvloeden deze keuze. Voor een efficiënt exportproces is het belangrijk dat u periodiek uw processen op basis van deze aspecten (her)beoordeelt. Zo wordt duidelijk waar u tijd en geld kunt besparen of waar uw exportproces kan worden geoptimaliseerd.


Seminar

In dit seminar van 30 minuten zal Rogier Roerade, exportspecialist bij Stratech, voor u alle voor- en nadelen van het zelf doen versus het uitbesteden van de uitvoeraangiften voor u uiteenzetten. In dit seminar zullen de volgende onderwerpen aan bod komen:


  • Uw verantwoordelijkheden volgens de Douane;

  • Aspecten voor het maken van een weloverwogen keuze;

  • Kosten: zelf doen versus uitbesteden;

  • Tips voor de uitbesteders en zelf-doeners.


Biografie Rogier Roerade

Door mijn kennis van de logistieke sector weet ik dat mensen het vaak te druk hebben met hun dagelijkse werk. Hierdoor is er vaak geen tijd om te onderzoeken hoe het werk makkelijker kan worden gemaakt. Vanuit mijn rol bij Stratech adviseer ik internationaal georiënteerde bedrijven over het efficiënter en eenvoudiger maken van het import-/exportproces door middel van automatisering.


Over Stratech

Sinds 1989 helpen wij bedrijven zoals Philips, Caterpillar, Nedap, Boskalis en TenCate bij het optimaliseren van hun exportprocessen. De inzet van onze kennis en slimme software zorgen voor efficiencyverbeteringen, tijdsbesparing, foutreductie, meer grip en controle en kennisborging. Benieuwd naar de optimalisatiemogelijkheden voor uw exportproces? Schrijf u dan in voor ons seminar.


Kernbegrippen: Douane, Export, Zelf doen vs. uitbesteden, Procesoptimalisatie, Kostenreductie, Tijdwinst


Contactgegevens

T. 088 48 00 333

E. r.roerade@stratech.nl

w. www.stratech.nl


64 weergaven0 opmerkingen