Zoeken
  • Midden in de Maak

[seminar] Cybersecurity binnen de maakindustrie: een kwestie van basismaatregelenSeminar

Je bent als ondernemer vaak bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen je maakbedrijf. Maar heb je ook aandacht voor de cyberveiligheid van je bedrijf? Cybercriminelen kunnen namelijk op meerdere manieren binnenkomen in je bedrijf, zelfs via de keten. Dus hoe bescherm je jezelf dan?

In deze sessie neemt cybersecurity expert Liesbeth Holterman je mee in hoe je je bedrijf weerbaar maakt tegen cybercrime. Ze vertelt meer over haar rol bij Novel-T en het Cybersecurity Centrum Maakindustrie. Zo ontwikkelde Novel-T bijvoorbeeld de cybersecurity quick scan waarmee bedrijven inzicht krijgen in waar ze momenteel staan als het gaat om cyberveiligheid. Vervolgens krijgen ze passend advies over hoe ze de cyberveiligheid kunnen verbeteren.

Daarnaast vertelt ervaringsdeskundige Frank Landhuis over zijn eigen ervaring met een ransomeware-aanval bij een maakbedrijf waar hij directeur was. Hij geeft een indruk waar je mee te maken krijgt als een cybercrimineel je bedrijf overneemt en je als ondernemer niets meer te vertellen hebt. Wat gebeurde er, en wat zijn de geleerde lessen die je zelf in je bedrijf kunt toepassen?


Over Novel-T

Stichting Novel-T helpt nieuwe bedrijven ontstaan en bestaande bedrijven vernieuwen. Het Cybersecurity Centrum Maakindustrie (CCM) is onderdeel van Novel-T. CCM biedt ondernemers kennis, tools en ondersteuning om hun eigen cybersecurity goed te organiseren en hierdoor hun (digitale) slagkracht te vergroten.Contactgegevens

T. +31 (0)53 483 6800

E. contact@novelt.com

w. www.novelt.com


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven