Zoeken
  • Midden in de Maak

Heel Metaal standhouder Midden in de MaakHeel Metaal is een van de eerste standhouders die zich heeft verbonden aan de tweede editie van Midden in de Maak. Heel Metaal is een betrouwbare toeleverancier van plaat- en buiswerk. Zij levert halffabricaten, complete producten en prototypes. Van enkele stuks tot grote series. Heel Metaal denkt graag met de klant mee en is ook sterk in het ontwikkelen van producten. Bent u een machinebouwer, een bedrijf dat levert aan de automotive of een bedrijf dat onderdelen van metaal verwerkt? Bezoek dan de stand van Heel Metaal! Meldt u hier aan als bezoeker van Midden in de Maak.


Heel Metaal BV: flexibel, deskundig en betrouwbaar

Ons up to date machinepark en hoogwaardig gekwalificeerd personeel staan garant voor kwaliteit en deskundigheid. En niet alleen dat: wij doen er alles aan om onze producten op tijd te leveren. Want afspraak is afspraak. Ook betrouwbaarheid is één van onze kernwaarden. Wij hebben een grote verscheidenheid aan plaatmateriaal op voorraad, in vrijwel alle gangbare afmetingen en materiaalsoorten. Onze productie is ingericht voor kleine en middelgrote series. Maar ook voor prototypes of assemblage van machines hebben we mogelijkheden. Daarnaast zit het bewerken van buis in ons pakket. Kwaliteitscontrole heeft bij ons hoge prioriteit. Als klanten dit wensen, leveren wij meetrapporten, leveranciers- en materiaalverklaringen. Heel Metaal heeft veel kennis en ervaring in huis. Graag denken we met onze klanten mee en geven wij advies, bijvoorbeeld over productontwikkeling. Het bieden van toegevoegde waarde, nét dat stapje meer, staat bij ons hoog in het vaandel. Voor de productie, maar ook voor andere zaken. Want ondernemen is meer dan alleen het maken van een mooi product. Zo zijn we er trots op dat Heel Metaal een erkend leerbedrijf is. Bij ons maken jongeren kennis met techniek en leiden we ze met veel plezier op voor een vak. Maar ook ons eigen personeel wordt regelmatig bijgeschoold, om hun ontwikkeling en expertise op een hoger peil te brengen. Ook duurzaam ondernemen vinden we belangrijk. We geven dan ook veel aandacht aan veiligheid, milieu en sociale betrokkenheid. Heel Metaal is bijvoorbeeld actief betrokken bij lokale initiatieven, goede doelen en verenigingen. Kortom, flexibel, deskundig en betrouwbaar…. Dat is waar Heel Metaal voor staat én voor gaat.


Standhouder worden?

Corona maakt het lastig om bij klanten en potentiële klanten op bezoek te gaan. Midden in de Maak is voor Heel Metaal dan ook een mooie manier om onder de aandacht te blijven. Bent u ook geïnteresseerd om standhouder te worden tijdens de virtuele beurs Midden in de Maak? Neem dan hier contact met ons op!


38 weergaven0 opmerkingen