Zoeken
  • Midden in de Maak

FedEx standhouder Midden in de Maak


FedEx heeft zich verbonden als standhouder aan Midden in de Maak. FedEx Express en TNT bieden internationale verzendoplossingen voor zowel pakketten, pallets als documenten, maar ook voor zware vracht of goederen die op een andere manier vervoerd moeten worden, wereldwijd in meer dan 220 landen/regio’s. Heeft u vragen met betrekking tot internationaal ondernemen: van verzenden, tot douane informatie/ wet-en regelgeving, tariefinformatie en tip & tricks? Bezoek dan de stand van FedEx. Meldt u hier aan als bezoeker van Midden in de Maak.


FedEx Express en TNT

FedEx Express en TNT zijn vergevorderd met hun integratie. Het integreren van 's werelds grootste luchtvrachtvervoerder en een ongeëvenaard Europees wegennetwerk biedt bedrijven nieuwe kansen, een nog betere service en sterkere ondersteuning.

Dankzij de gecombineerde kracht van FedEx Express en TNT, profiteren bedrijven van betere connectiviteit, een uitgebreide keuze, expertise, een geoptimaliseerd netwerk en geavanceerde traceermogelijkheden.


Bedrijven doen steeds meer zaken internationaal, en ook steeds verder weg. Het is makkelijker geworden om ook zaken te doen buiten de EU en in meer landen tegelijk. Steeds meer (mkb)bedrijven nemen hierbij de stap naar online (en/of leveren direct aan de eindklant) en er zijn inmiddels veel tools die bedrijven hiermee kunnen helpen.


Tijdens Midden in de Maak zal FedEx kennis en expertise delen en mkb’ers helpen de stap naar het buitenland te zetten, zowel op het gebied van import als export. Ook geeft het bedrijf uitleg over het Metaalunie ledenvoordeel, waarmee bedrijven tegen gunstige tarieven kunnen verzenden.


Standhouder worden?

Corona maakt het lastig om bij klanten en potentiële klanten op bezoek te gaan. Midden in de Maak is dan ook een mooie manier om onder de aandacht te blijven. Bent u ook geïnteresseerd om standhouder te worden tijdens de virtuele beurs Midden in de Maak? Neem dan hier contact met ons op!


24 weergaven0 opmerkingen