Zoeken
  • Midden in de Maak

Colt International standhouder Midden in de Maak


Colt International heeft zich verbonden als standhouder aan Midden in de Maak. Bent u een industriële eindgebruiker en wilt u uw werkklimaat en productieproces zo optimaal mogelijk inrichten? Bezoek dan de stand van Colt International tijdens Midden in de Maak. Meld u hier aan als bezoeker.


Colt International: jouw partner voor brandveiligheid, klimaattechniek en zonwering

Colt International helpt industriële maakbedrijven bij het inrichten van een zo schoon en optimaal mogelijk productieproces, door het ontwerpen, leveren, monteren en valideren van klimaatinstallaties die bijdragen aan een efficiëntere bedrijfsvoering. Hiermee biedt Colt een integrale aanpak van A tot Z; voor elke klimaatproblematiek in de maakindustrie door custom made oplossingen met 24/7 service & onderhoud. Tijdens Midden in de Maak kunt u de stand van Colt International bezoeken met vragen over alles betreft klimaatinrichting.


Hoe kan ik als bedrijf mijn werkklimaat en productieproces zo optimaal mogelijk inrichten om een gezond klimaat voor mijn medewerkers te creëren en optimale omstandigheden voor het product en productieproces te realiseren? Het gaat erom de juiste uitgangspunten voor productie, proces en het eindproduct te kunnen waarborgen.


Standhouder worden?

Midden in de Maak biedt u als standhouder de kans om op een unieke manier onder de aandacht te komen bij de Nederlandse (maak)industrie. Bent u ook geïnteresseerd om standhouder te worden tijdens de virtuele beurs Midden in de Maak? Neem dan hier contact met ons op!


7 weergaven0 opmerkingen